Relații cu publicul

Căutare în stiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Informații publice

Achiziții Publice

Compartiment Investiții

Evidența persoanelor

Compartiment Mediu

Protecție civilă

Poliția locală

Despre oraș

Alte informații

Știri

Explozie de culoare si veselie în ultima zi pe patinoar

Prima editie a Carnavalului pe gheata a adunat la patinoarul din Parcul George Enescu zeci de copii deghizati în printese, pirati, pitici, pisicute sau spiridusi. În ciuda temperaturilor sub zero grade, copiii si-au îmbracat costumele "de scena" si, însotiti de parinti, bunici sau prieteni, au luat cu asalt patinoarul din Lugoj. Muzica antrenanta si veselia de pe ring au încalzit atmosfera si au facut din prima editie a Carnavalului pe gheata un adevarat succes. Evenimentul, organizat de Primaria Municipiului Lugoj, a încheiat cele doua luni în care lugojenii au putut patina în Parcul George Enescu: "Ma bucur sa vad atâta entuziasm din partea copiilor. Toti au fost încântati sa poata patina în orasul nostru si cred ca prezenta numeroasa din aceste doua luni este primul semn ca aceasta initiativa a fost apreciata de lugojeni. Nu am vrut sa ne despartim de patinoar fara sa oferim înca un prilej copiilor de a se bucura de acest frumos sport", a declarat domnul primar Francisc Boldea în deschiderea Carnavalului.

Timp de aproape doua ore, copiii au defilat pe patine si au dansat în fata juriului. La final, toti cei prezenti au fost recompensati de catre organizatori cu diplome si dulciuri.

Dupa spectacolul oferit de micuti, toti lugojenii pasionati de acest patinaj au fost invitati pe ring. Fiind ultima zi de functionare, accesul pe gheata a fost gratuit.

Ultimele zece știri: