Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Mesaj primar

Stimaţi vizitatori,

Vă urez bun venit pe noua pagină de web a Primăriei Municipiului Lugoj. La jumătatea mandatului pe care l-am primit din partea lugojenilor am considerat necesar să dăm o înfăţişare nouă şi o funcţionalitate sporită acestui sait care reprezintă, de fapt, modalitatea cea mai simplă de dialog dintre cetăţeni şi administraţie.

Pe lângă informaţiile de interes cetăţenesc şi posibilitatea dialogului cu administraţia, pagina oferă oaspeţilor prilejul stabilirii unui prim contact cu Lugojul actual, dar şi o perspectivă asupra spiritualităţii locale.

Vizitând site-ul veţi înţelege de ce oraşul nostru, adevărat centru de efervescentă spiritualitate românească, este cunoscut şi drept capitala culturală a Banatului.

În ultimii ani, economia oraşului a renăscut prin vitalitatea şi dinamismul lugojenilor care au insuflat încredere unor numeroşi investitori. Noile întreprinderi au diversificat activităţile şi au continuat uneori în mod fericit tradiţiile existente.

Pentru a înţelege spiritul lugojean, ilustrat cel mai bine de cunoscutele versuri din folclor "Nu-i român ca bănăţanu', bănăţan ca lugojanu'.", vă invit să poposiţi pe malurile Timişului pentru a beneficia de tradiţionala ospitalitate a oamenilor de aici. Am speranţa că veţi reveni de fiecare dată cu plăcere în oraşul nostru.

Cu prietenie,

Francisc Boldea

Primarul Municipiului Lugoj