Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Urbanism

Buget local

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

PROBLEMELE CAUZATE DE CĂDERILE MASIVE DE ZAPADĂ ÎN MUNICIPIUL LUGOJ PE CALE DE A FI REZOLVATE
Primăria Municipiului Lugoj anunţă populaţia că în urma solicitării noastre, la Lugoj a fost convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. La şedinţă au participat, pe lângă reprezentanţii municipiului Lugoj, Prefectul Judeţului Timiş - doamna Eva Georgeta Andreaş, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş - domnul Călin Dobra, precum şi Comandantul Poliţiei Judeţene, Comandantul Jandarmeriei, Comandantul ISU Banat, directorii generali ENEL Distribuţie Banat cât şi directorul general pentru Romania al societăţii ENEL.

Primarul Municipiului Lugoj a prezentat situaţia gravă în care se află oraşul nostru din punct de vedere al alimentării cu energie electrică ca urmare a unor defecte grave pe ambele linii de 110 KV.

În urma demersurilor şi măsurilor stabilite, la ora 14:31, Lugojul a fost realimentat cu energie electrică pe una din liniile de 110 KV iar la ora 15:00, 85% din teritoriul Lugojului era alimentat cu energie electrică, urmând ca până la ora 19:00 oraşul să fie racordat în totalitate şi viaţa să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Ne cerem scuze lugojenilor în numele conducerii ENEL Romania pentru depistarea şi remedierea cu mare greutate a avariilor situate la câţiva zeci de km de Lugoj.

Informăm populaţia că în cel mai scurt timp vom reveni la o situaţie normală, atât în ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică şi alimentarea cu apă dar şi cu deszăpezirea în totalitate a drumurilor greu accesibile din câteva cartiere ale oraşului.

prof. ing. Francisc Boldea
Primarul Municipiului Lugoj

17.12.2018

Ultimele zece Știri: