Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Concurs național de idei în municipiul Lugoj

Clic pe imagine pentru a mări
În cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul” Primăria Municipiului Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, lansează CONCURSUL NAȚIONAL DE IDEI „PROXIMITY”.Proiect susținut de Departamentul de Geografie, Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie, Universitatea de Vest, Timișoara.

Concursul este dedicat studenților de la Facultățile de Urbanism și Arhitectură, însă sunt acceptați și concurenți care studiază în aceste domenii și sunt atrași de subiectul concursului.


Ce este „PROXIMITY”?

Este un model de reactivare a funcției spațiilor publice, ca și dotări de proximitate și trebuie să ofere lugojenilor un traseu spațial, la nivel de schemă sugestivă și propuneri detaliate de amenajare a 5 spații publice amplasate în diferite zone ale orașului sub umbrela urbanismului participativ.

Înscrierea la concurs se poate face accesând platforma concursului sau link:https://survey123.arcgis.com/share/2c6e56fe0d6b4b6ba2b68ccc7217db63


Regulamentul de desfășurare și calendarul concursului sunt pe platforma concursului: https://concurs-de-idei-proximity-gispmlugoj.hub.arcgis.com


UrbanizeHub România este una dintre cele mai importante grupări de specialiști în dezvoltare urbană, de la noi din țară și din Europa. În colaborarea cu Primăria Lugoj, UrbanizeHub implică o echipă interdisciplinară, formată din specialiști în comunicare, facilitare și design thinking, în peisagistică, în geografie economică, arhitectură și urbanism. În portofoliul UrbanizeHub se află colaborări importante cu Comisia Europeană, Banca Mondială, Ministerul Dezvoltării, EIT Climate-KIC Europe, dar și cu mai multe orașe din România.


17.09.2021

Ultimele zece Știri: