Relaţii cu publicul

Căutare în ştiri

Servicii ON-LINE

Primăria Lugoj

Consiliul Local

Documente publice

Achiziţii Publice

Compartiment Investiţii

Evidenţa persoanelor

autorizatii trafic greu

Compartiment Mediu

Protecţie civilă

Poliţia locală

Casa de Cultură

Despre oraş

Alte informaţii

Știri

Ajutoare încălzire

Clic pe imagine pentru a mări
  Primăria Municipiului Lugoj informează cetățenii că începând de luni, 18 octombrie pot începe demersurile în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie.

  La sediul Direcției de Asistență Socială Comunitară, situat în Lugoj - piața Victoriei nr. 4 - parterul Primăriei Lugoj, se vor distribui formularele de cerere - declarație, precum și formularul ce cuprinde actele doveditoare privind componența familiei, actele doveditoare privind veniturile acesteia, precum și actele doveditoare privind situația locativă în vederea obținerii ajutorului pentru încălzirea locuinței în perioada sezonului rece 2021 - 2022 (1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022), precum și a suplimentului pentru energie.

  Formularele de cerere - declarație pe propria răspundere pentru acordarea subvenției la încălzire, lista cu documentele ce trebuie anexate formularului, tranșele ajutoarelor de încălzire, precum și lista bunurilor ce conduc la neacordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, pot fi descărcate de pe site-ul Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj: www.dasclugoj.ro

  Cererile completate, însoțite de actele doveditoare se pot depune la sediul D.A.S.C. Lugoj în zilele de luni, marți , miercuri și vineri între orele 8.00 - 16.00 și joi între orele 8.00 - 18.00.

  Având în vedere starea de alertă în vigoare și faptul că în municipiul Lugoj rata de infectare este în continua creștere, cetățenii sunt rugați, să se programeze telefonic în vederea ridicării formularului/depunerii cererii și actelor doveditoare la numărul de telefon 0760.240.351.

  În vederea obținerii ajutorului la încălzire pentru toată perioada sezonului rece, cererile și actele doveditoare pot fi depuse până în data de 20 NOIEMBRIE 2021!!! Toate persoanele care beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței pot beneficia și de SUPLIMENTUL pentru ENERGIE!!!

  Informații și lămuriri suplimentare privind ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie se pot obține la numărul de telefon 0760.240.351.


13.10.2021

Ultimele zece Știri: